Використання газобетону у будівництві

Перед початком будівництва кожна людина намагається підібрати матеріал, який матиме гарну якість і матиме прийнятну ціну. Сьогодні на зміну загальновідомим матеріалам прийшли абсолютно нові, які поєднують ці вимоги. При проведенні будівельних робіт великою популярністю користуються газобетонні блоки та пінополістирол.

Використання газобетону у будівництві

Газобетонні блоки створюють серйозну конкуренцію таким загальнобудівельним матеріалам, як цегла та шлакоблок. Маючи низьку ціну, цей полегшений матеріал дозволяє за короткий термін якісно виконувати будівельні роботи. Будучи досить легким і при цьому залишаючись дуже твердим, цей матеріал дозволяє будувати як зовнішні стіни, так і перегородки всередині приміщень. Успішно почали застосовувати газобетонні блоки під час виконання будівельних робіт наприкінці минулого століття, у країнах Північної Європи. Особливою популярністю продукція з цього матеріалу користується завдяки своїм теплоізоляційним якостям. Сучасні газоблоки є екологічним матеріалом. Побудови таких блоків успішно протистоять впливу вологи і формують поверхні з гарною звукоізоляцією. А за ціною такі блоки цілком доступні людям з різним рівнем доходів.

Застосування пінополістиролу у будівництві

Пінопласт вже довгі роки є одним із тих матеріалів, які дуже часто застосовуються у будівництві. Маючи досить малу вагу, але при цьому залишаючись твердою, він дозволяє виготовляти різні конструкції при проведенні робіт з утеплення фасадів будівель. Завдяки властивостям відштовхувати воду пінополістирол можна використовувати в приміщеннях з високою вологістю для створення гідроізоляції.
Будівельні компанії широко використовують пінопласт для будівництва нових будинків. У поєднанні з бетоном він застосовується при створенні міжкімнатних перегородок, плануванні внутрішнього простору приміщення. Стіни, виконані з використанням таких технологій, добре піддаються обробці під час проведення ремонтних робіт. І також у разі потреби їх демонтаж не складе значних труднощів і не займе багато часу. Будучи екологічно чистим матеріалом, пінополістирол не може завдати шкоди навколишньому середовищу.

Завдяки своїм якостям пінопласт легко піддається різним методам обробки. Після покриття спеціальними будівельними сумішами він буде гарною основою для проклеювання шпалер або нанесення різних видів тинькування. Матеріал з високою щільністю можна використовувати як основу для укладання покриття для підлоги.

Використання у будівництві сучасних матеріалів дає можливість не тільки отримати результат високої якості, а й заощадити кошти. Однак варто відзначити, що при виборі матеріалу перевагу потрібно надавати перевіреним постачальникам на ринку будівельних матеріалів, які мають гарні відгуки клієнтів. Обов'язковою умовою має бути сертифікат якості, який буде гарантією того, що куплений матеріал прослужить довгі роки і збереже всі свої якості.

phone image
Зворотній зв'язок