Сухі будівельні суміші – досконалий помічник

Із самого початку, із думки про будівництво будиночка чи технічного приміщення, починаємо вираховувати ціни, матеріали, економічні вигоди, зусилля, що їх прикладатимемо в процесі та інші аспекти. Так би мовити, окреслювати можливості по потребах. І, визначившись з потребами, починаємо розв'язувати найголовніші проблеми: як скоротити витрати та як прискорити процес.

Зазвичай, для прискорення процесу, не професіонали використовують матеріали та інструменти з якими хоч якось знайомі або вважають, що саме вони простіші у застосуванні, і не зважають на прогрес, тому прикро помиляються. Ось, наприклад: якщо виконувати укладальні роботи з газоблоку і взяти цементно-піщану суміш, це більш звичний матеріал і працювати як зрозуміло. Здавалося б це досить розповсюджений підхід, але ніякої економії в фінансах, теплі, витратах та зусиллях не буде!

Набагато мудріше, купити у Львові сухі спеціальні будівельні суміші, що цілеспрямовано використовуються для укладання всіх видів виробів з газобетону та пінобетону UDK. Відповідні суміші створені для абсолютної суміжності зі всіма властивостями для роботи з названими матеріалами. Газо- та піноблоки, виробництва UDK, володіють високими показниками шуму та теплоізоляції, а при правильному підході до монтажного процесу ці показники суттєво покращуються.

Клей за ціною виробника доставляється переважно разом з відповідним будматеріалом, кількість продукції докладно обчислюється згідно з проєктною документацією. Суміш у сухому вигляді фасована у мішки з герметичним пакуванням по 20 кг, одного такого мішку приблизно вистачає на один кубічний метр кладки. Спеціалісти рекомендують використовувати для укладання блоків шар готової клейової суміші товщиною близько 2 мм. Враховуючи цю рекомендацію, кожен будівельник, навіть не професіонал, досить легко може порахувати приблизну потребу суміші виходячи із запланованого обсягу робіт з укладання блоків. Замовлена кількість суміші в компанії Аероблок буде готова до відвантаження досить швидко, тому як наявна в повному обсязі на складах в Західному регіоні.

Клей купити зручно в філії Івано-Франківську для використання при орієнтовних температурних межах зовнішнього середовища +5 до +30 0С. За таких умов температура основної конструкції має складати не менше 0 0С та до 30 0С, що достатньо для досягнення прогнозованого результату та збереження всіх показників вже готового приміщення. Дотримання норм прямо пропорційно відбивається на ефективності та тривалості експлуатації споруди.

З клейової білої суміші ЮДК розчин виготовити досить просто й швидко, навіть для непрофесійного користувача. Достатньо уважно вивчити інструкцію на пакуванні та чітко слідувати вказівкам. Для користувача, що вперше виконує монтажні роботи, рекомендують виготовляти невелику кількість розчину. Його здатність до водоутримання – 95%, а час приблизного використання готового розчину близько 2 годин, тому і вважають, що не професіоналу може бути сутужно швидко використати розчин з цілого мішка. Не слід забувати, що додатково розводити суміш при загустінні не рекомендується.

Клей купити в Чернівцях зручно об'єднавши доставлення з замовленням інструментів та газобетонних виробів. Такий підхід допоможе істотно скоротити витрати у порівнянні з доставлянням кожної групи товарів окремо. А працювати інструментами спеціально розробленими під потреби газобетонних блоків набагато комфортніше та швидше. Так само як і зі спеціальною білою клейовою сумішшю швидко, надійно та безпечно. Спробуйте і переконайтесь в перевагах!

phone image
Зворотній зв'язок