Раціональні переваги стінових блоків Аерок

Раціональні переваги стінових блоків

Стінові блоки у виконанні з газобетонної ніздрюватої структури наразі найбільш розповсюджений матеріал для масового житлового чи промислового будівництв. Таке ставлення обумовлено відмінними характеристиками та довговічністю при експлуатації конструкцій з газобетону. Сертифіковану газобетонну продукцію UDK пропонуємо придбати на львівському сайті за посилання https://aeroblock.com.ua/ в асортименті із доставленням в регіони.
Налагоджений процес виготовлення великого переліку та достатнього обсягу блоків забезпечує стабільну наявність на складах Аероблоку та можливість відправити якісний та екологічний матеріал необхідної місткості на будівництво по Західному регіону та Україні. Пропонуємо обрати газобетонні стінові блоки для застосування у всіх видах кладки різних приміщень. Асортимент дозволяє зводити газобетонні стіни різних призначень: промислові, житлові, господарські приміщення тощо. А використання газобетону визначеної щільності дозволить не застосовувати додаткового утеплення зовнішніх стін конструкції.
Фахівці з будівельних матеріалів компанії Аероблок радо запропонують купити блоки газобетонні стінові всіх габаритних розмірів D300 до D500 з гладкими та пазо-гребіневими бічними стінками. Обидві форми граней мають свої переваги в залежності мети використання. Всі блоки достатньо зручні у перенесенні та рівні, що спрощує подальшу роботу та оздоблення. Спеціалісти наголошують, що зникає потреба наносити великий шар матеріалу для вирівнювання стін, тому що вони получаються вже достатньо рівними, а пази тільки спрощують вирівнювання стіни в процесі будівництва. Кріплення інтер’єрного оснащення відбувається також досить комфортно, якщо працівники подбали заздалегідь про правильний розрахунок та спеціальні кріплення, то обладнання триматиметься міцно й довіку.
Виробники стінових блоків Аерок, створюючи блоки абсолютно ідентичних габаритів, подбали не тільки про великих забудовників, а і поодиноких аматорів. Професійні будівельники давно віддають перевагу саме ніздрюватому будматеріалу, тому їх не треба переконувати в користі вибору. А от пересічних громадян, які підбирають варіанти, то цінують саме особливості типу: зручність ведення розрахунків кількості блоків, що треба замовити для роботи; пази, які ефективно спрощують одночасно декілька робочих процеси; економічність як в роботі, так і в експлуатації, та інші. Так для зведення міжкімнатних перегородок та інших внутрішніх переділок варто скористатись UDK газоблоками D500. Купити відповідний газобетонний блок за ціною виробника досить економно, він легкий та міцний, досить тонкий, але звукоізоляційні характеристики на висоті, не боїться вологи та не піддається грибку. Загалом вся номенклатура блоків зберігає притаманні газобетону властивості повною мірою. Щільність же здебільшого впливає на теплоізоляційні характеристики.
Заміські дачні будинки, сезонні конструкції, технічні забудови відмінно створюються з газоблоків маркування D400, що зі складу Чернівців чи Івано-Франківська відправлять у максимально стислий термін. Цей тип газоблоку має меншу щільність ніж в попередня модель, що збільшує теплову енергоефективність. Максимального ефекту досягають, додатково утепливши стіни з газобетону плитами UDK, виробництва ЮДК, або мінеральною ватою чи іншим утеплювальним матеріалом. Малоповерхові проєкти, побудовані з газобетону ЮДК D400 висотою в три-чотири поверхи включно, довгостроково та успішно експлуатують.
Унікальні перспективи відкриваються при використанні газобетону ніздрюватого D300, купити який в компанії Аероблок за доступною ціною допоможуть спеціалісти та організують швидке доставлення з Чернівців по західному регіону. Завдяки своїй високій міцності та специфічній щільності теплові характеристики максимальні, тобто додатково утеплювати приміщення зі стінами із блоків D300 не треба.
Екологічність, в сполученні з економічною раціональністю та великим спектром переваг стінових блоків UDK, дозволяє створювати комфортне житло. Вигодами, які відкриваються компанією Аероблок на всіх етапах співпраці протягом будівництва приміщень різного призначення, складно не скористатись. Стінові газоблоки ЮДК відмінно працюють у всі періоди зимовий та літній.

phone image
Зворотній зв'язок