Керамічна черепиця зі Львова - надійна окраса будинку

Керамічна черепиця - надійна окраса будинку


Вибір будівельних матеріалів загалом досить складне питання, в якому вибір покриття для даху прямо інколи зупиняє процес будівництва. Покрівельних матеріалів велике розмаїття, як їх обрати, який вибрати, а колір, як розрахувати та правильно укласти, щоб довговічно, ефективно й естетично водночас? Компанія Аероблок подбала про прихильників екостилю, комфорту, естетів та поціновувачів давнини. Черепиця керамічна, відповідає сучасним вимогам та дає можливість вибрати кольорову гаму на свій смак.
Керамічна натуральна черепиця широко представлена на складах Львова, Чернівців, Івано-Франківська в достатній кількості та за ціною виробника. Менеджери компанії допоможуть з вибором самої черепиці відповідно до потреби, кольору, фурнітури, кількості та будь-яких інших питаннях: кладки, використання, догляду. Нині черепиця рахується елітним натуральним матеріалом покриття для створення ексклюзивних, оригінальних дизайнерських проєктів. Головним незмінним показником відмінності є довговічність, а дах з черепиці – є максимально практичне й сучасне рішення з високим терміном експлуатаційних показників.
Купити екологічну черепицю в Західному регіоні зручно з доставленням зі складів Аероблок прямо на місце укриття. Ми реалізуємо всі види цього типу покрівлі: конькову для монтажу верхньої (конькової) частини даху, підконькову – укладається власне першим рядом від конькової черепиці та "Бобрівку", що устеляє весь дах. Процес виготовлення черепиці охоплює декілька етапів, кожний з яких надзвичайно важливий та впливає на якість та довговічність експлуатації готового продукту. Спеціалісти Аерок суворо дотримуються всіх фаз, що і дозволяє гарантувати якість сертифікатом ZKP : Nr. 111082 V/ITC, оцінку відповідно до норм PNEN 1034.
Всі перераховані моделі черепиці доставлять зі Львова чи Чернівців обережно запакованими, але це не привід для замовника знехтувати правилами та відмовитись від огляду. Фахівці рекомендують обов’язково перевіряти весь доправлений товар. Враховуючи індивідуальні розміри черепиці її поміщається на піддоні від 260 до 640 штук, залежно від моделі. Конькова черепиця, як і вся інша черепиця Аерок, виготовлена з глини із застосуванням високої температури. Її розміри 360*160 мм при вазі у 2,10 кг, а розхід на погонний метр складає 3 штуки. Черепиця, що пропонує Аероблок не боїться морозу не залежно від типу та кольору.
Черепиця натуральна підконькова Аероблок виконує функцію не тільки як допомога для щільного переходу в завершальний гребінь, а і вентиляційну та зручного захисту при прокладенні комунікацій. Довжина підконькової черепиці складає 260 мм, ширина – 180 мм, вагою у 1,5 кг кожна штука, ці характеристики дозволяють чітко розрахувати кількість штук (6) для одного погонного метра даху.
Загальний рельєф покрівлі створює власне черепиця «Бобрівка», що є класичною моделлю, виготовленою на потужностях для компанії Аероблок. Цінова політика на черепицю натуральну компанії Аероблок складається відповідно до ціни виробника і є цілком доступною для вітчизняного ринку. Черепиця використовується для виконання різних елементів покрівлі, складних в тому числі й на неї припадає основне навантаження як температур, опадів, перемін погодних умов тощо. Саме тому «Бобрівку» покривають спеціальною захисною оболонкою, яка одночасно ефективна проти негоди та виконує естетичну роль.
Отримання додаткової інформації, консультацій та допомоги радо нададуть спеціалісти Аероблоку, як і оформлять доставлення по регіону та Україні, проконтролювавши процес пакування. Натуральна керамічна черепиця стане окрасою даху, а виконання основного захисного покриття ефективно гарантує виробник якісної черепиці Аероблок. Гарний зовнішній вигляд будинку та відчуття комфортного надійного даху будуть підіймати настрій ще довгі роки.

 

phone image
Зворотній зв'язок