Газоблоки у Львові за найкращими цінами

Газобетонні блоки UDK- це сучасні та якісні матеріали, які рахуються незамінними при будівництві різноманітних споруд. Це досить економічні та вигідні конструкції, що відрізняються відмінними показниками тепло- та звукоізоляції і невеликою вагою.

Про компанію

ТОВ “АЕРОБЛОК” пропонує покупцям широкий вибір продукції за найкращими цінами в інтернеті. В великому онлайн каталозі завжди можна знайти самі вигідні пропозиції та товар будь-якого розміру, товщини, ширини та висоти, а також ознайомитися з позитивними відгуками вдячних постійних клієнтів.

Відвідавши наш сайт, споживач може отримати вигідну знижку чи натрапити на акцію, тому купувати газобетонні блоки у Львові завжди вигідно, зручно та комфортно. Задзвонивши за номерами телефонів, що вказуються нижче, замовник отримує можливість уточнити наявність продукту і дізнатися її актуальну вартість на сьогодні.

Компанія є офіційним представником у Західному регіоні та реалізує високоякісні газобетонні блоки, розміри на які вказуються в спеціальній таблиці у нас на порталі. Всі вироби, які пропонуються, виготовляються виключно на сучасному обладнанні, тому мають ідеальні форми та не відхиляються від заданих стандартів. На кожну партію представляється сертифікат якості.

До загальних характеристик газобетонних блоків, ціна на які вказується на сторінках нашого сервісу, відносяться оптимальні показники вологостійкості та довговічності, пожежобезпеки та високої зручності при будівельних роботах.

Блоки будівельні у Львові та Львівській області

Газобетонний блок Львів - це простий будівельний матеріал, який містити суміш вапна, цементу, пудри алюмінієвої, а також воду і пісок. Коштом високої пористості виріб має характеристики каменю та дерева. Процес виробництва засновується на хімічній реакції з виділенням газу, що рівномірно розприділяється в структурі і додає об’ємності. На кінцевому етапі здійснюється випал на автоклаві, після чого маса розпилюється на окремі частини потрібних розмірів.

Іншими словами газоблок ЮДК, згідно з ГОСТом, - це штучний камінь пористої структури, що виготовлений з в’яжучого, тонкомолотого кремнеземистого компонента, пороутворювача і води, і який проходить обробку при підвищеному тиску.

Переваги підприємства:

  • приймання замовлень в зручний для клієнта час;
  • швидка доставка продукції;
  • висока якість товару;
  • довіра покупців;
  • розумна цінова політика.

 

Також ми пропонуємо найкращі та взаємовигідні умови співпраці, високий рівень сервісу та зручну і вигідну для замовника систему оплати. Ніколи не дозволяємо собі порушити умови договору, бо бережемо репутацію та добре ім’я.

Застосування

Газобетонні блоки ЮДК, ціна у Львові на які є найнижчою серед конкурентів, можуть мати невелику щільність та підвищену тепло- і звукоізоляцію. Такі вироби переважно використовують для зведення міжкімнатних стін та перегородок або для будівництва опорних стін в невисоких спорудженнях.

Матеріали з більшою щільністю мають кращу міцність та призначаються для зведення перегородок і опорних стін в малоповерхівках. В свою чергу, будівельні блоки з найвищою щільністю застосовуються в багатоповерховому будівництві.

Купити газобетонні блоки у нас на сайті можна за допомогою зворотної форми зв’язку, відправити заявку на замовлення чи завітати у офіс. Ми є успішною компанією, яка знаходиться на даному сегменті ринку досить давно, тому завжди піклуємося про наших замовників і пропонуємо їм найнижчі розцінки на товар.

phone image
Зворотній зв'язок