Черепиця керамічна від постачальника фірми «Аероблок»

Повернення до елегантності в будівництві широкого загалу – сучасна реальність. Активне збільшення туризму по старій Європі впливає на зміну естетичного смаку. Саме вигляд натуральної черепиці створює такі неповторні асоціації та неймовірні романтичні спогади про відпочинок і затишок. Тому оздоблення будинків черепицею наче отримало друге дихання.

Купити черепицю у Львові для створення останнього штриху і дотримання стилю композиції можна в компанії Аероблок. Ми пропонуємо весь перелік натуральної черепиці класичного кольору та дизайну моделей: підкінькової, конькової та основного елемента – «Бобрівки». Вся запропонована продукція відповідає вимогам згідно з процедурою оцінювання відповідності та сертифікована. Зазначена експлуатаційна гарантія складає 50 років за умови дотримання відповідного догляду.

Черепиця натуральна з доставленням з Чернівців доповнить своєю екологічністю та довершить створення затишного будинку. Розрахувати кількість необхідних плиток черепиці «Бобрівки» досить просто використовуючи проєкт майбутньої конструкції або вже готовий будинок, що потребує зміни перекриття. Розмірні параметри плиток 380*180 мм і вага кожної складає 2 кг. «Бобрівку» можна укладати на дахи різних моделей, дахи зі складною конструкцією не виключення. Параметри підкінькової черепиці: 260*180 мм, а конькової 360*160 мм. Така точність допомагає у веденні розрахунків, при оформленні замовлення, доставлення матеріалів по Україні зі складів західного регіону. Черепиця з таким гарантійним терміном суцільно покрита захисною оболонкою спеціально для збереження, що і продовжує термін та ефективність функціонування. Вона стійка до багатьох станів зовнішнього середовища, морозо- та вологостійка.

Черепицю купити в Івано-Франківську за цінами польського виробника - це вклад в тривалу стабільність. Зовнішній окрас кожної черепиці не змінюється, не зважаючи на різноманітність впливів природи. Екологічне покриття будинку ззовні підтримує стабільно оптимальний мікроклімат в середині приміщення, що так важливо для житла. Черепиця від Аероблок трьох видів має спеціальне кріплення та своє місце призначення. Так «Бобрівкою» вистеляють суцільну поверхню даху, підкінькову кріплять найближчим рядом до конькової, яка посідає головне місце, довершуючи проєкт. Правильне розташування самих плит та послідовність, накладання забезпечують раціональну регуляцію повітря та зменшують втрати тепла через покрівлю. Завдяки технології виготовлення черепиці із високоякісної глини шляхом обпалення дах з цього матеріалу стійкий до вогню та будь-яких коливань температурних режимів.

Одним із факторів, що впливають на вибір матеріалу для покриття даху є хвилювання замовників через надмірний шум дощу чи граду, що резонує об метал. Дах, створений з натуральної черепиці, забезпечує комфортну акустику, приглушаючи звуки опадів. Захист та комфорт – ті відчуття, які допомагають створювати затишок вдома. Команда Аероблок із задоволенням долучиться до будівництва стильного, комфортного та унікального – саме Вашого будинку, забезпечивши матеріалами весь процес від фундаменту до даху.

phone image
Зворотній зв'язок