Арматура склопластикова від виробника Arvit

Вагоме будівництво не може обійтись без армування, тому компанія «AeroBlock» пропонує альтернативний покращений аналог сталевої арматури – склопластикову. Її можливості та експлуатаційні характеристики полегшать в рази процес та підвищать терміни функціонування об’єкта.
Арматура склопластикова від виробника Arvit ефективна у використання на початку будівництва і в процесі фінішного оздоблення. Відповідні характеристики набуваються завдяки технології її виготовлення.

Склопластикова арматура або композитна створюється при поєднанні скляних волокнистих стрижнів з полімерним термопластиком. На готові стрижні додатково наноситься пісок та утворюються ребра. Ці заходи допомагають підвищити міцність її зчеплення бетону, гіпсу, іншим сумішам з цеглою, камінням тощо.

Склопластикову арматуру зручно купити у м. Львів для будівництв з різними потребами: виконання дорожнього полотна, облаштування узбіч, бічних сторін мостів, будівництва житлових та промислових приміщень тощо. Склопластикова арматура від AeroBlock вигідно вирізняється вищою, ніж сталева, міцністю на розрив, при більшій економії в фінансових витратах.

Різке зниження чи підвищення температури ніяк не впливає на показники арматури Arvit, вони лишаються стабільними. Саме тому фахівці зазначають універсальність застосування її як в зовнішніх, так і внутрішніх поверхнях об’єктів. Температура в районі -70+100 0С вважається цілком прийнятною для експлуатації склопластикової арматури, а відносне подовження арматури зазначається не більше 2,2 %.

Замовити арматуру склопластикову Arvit діаметром від 16 до 4 мм з доставленням зі Львова, Чернівців можна звернувшись до менеджерів компанії «AeroBlock», вони допоможуть обрати необхідний діаметр арматури. Фахівці зазначають, що для якісного розрахунку, вираховуючи діаметр арматури, необхідно керуватись розміром самого стрижня, без урахування ребер. Цікавим і важливим є факт в сучасному будівництві практичної заміни сталевого продукту на склопластиковий. В такому виборі доцільно використовувати арматуру меншого діаметру, тому що композитний матеріал більш міцний і стійкий.

Сітка Arvit, замовлена із Західного регіону, також склопластикова і володіє всіма особливостями арматури. Її найбільш цінними функціями можна назвати: стійкість до різних проявів середовищ, деформування, процесів гниття та корозійних, діелектричність, інертність до тепла та хвиль. Великою економічною перевагою склопластикових виробів Arvit є їх надзвичайна легкість. Вага продуктів Arvit менша до 70% від сталевої, що дозволяє добряче економити на доставленні з Івано-Франківська. Компанія пропонує різноманітні способи доправлення замовлень, із можливістю самовивозу. За індивідуальним замовленням можливе виготовлення нестандартної довжини арматури чи сітки з доставленням в обумовлене місце.

Купити та доправити замовлені вироби для армування підлог та стін, конструкцій з бетону, каміння, цегли й гіпсу, скористайтесь для цього економними цінами, порадами та допомогою менеджерів «AeroBlock».

phone image
Зворотній зв'язок